Hvad er det som er gratis - men utrolig vigtigt?

Hvad er det som betyder så meget, og er gratis?

....Øjenkontakt! Jeg har netop handlet (offline :-)), og stået ansigt til ansigt med en ekspedient der ikke i de 3-4 minutter vi "handlede" formåede at kigge mig i øjnene én eneste gang. Vi afsluttede handlen unden hun havde registeret mig med et eneste blik...Og hvad vil jeg så sige med det? Jeg vil reklamere for de mange gratis mennskelige egenskaber vi alle er udstyret med nemlig ; øjenkontakten, smilene, den lille venlige sætning der gør, at vi bliver set, lyttet til og føler os værdsat.

Hvorfor er der ikke flere der bruger alle disse "remedier" når de servicerer os? Jeg tror netop det er en af de helt store nøgler, og fordele som den traditionelle handel har og burde dyrke i langt, langt højere grad...


Er din bestyrelse? digital nok?

 

Jeg forbinder virksomheder med digitale kandidater
Ring 53 65 01 55

Business Plan

Writing A-Z

 
FREE COURSE
(Valued at $250)
 

Learn all you need in order to create a

stellar business plan for your endeavor!

Ring og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.

45 53 65 01 / pt@pernillethorslund.com