"Spændende medarbejdere"


Spændende medarbejdere der rammer arbejdsmarkedet om nogle år! Jeg har her til morgen set flere ret umulige børn i restauranten, den ene blev dog stille da hun fik lov at spise Nutella med ske mens hun så iPad! Forældrene hopper og danser 😳! De burde være lederne i deres børns liv! Min ellers ret curlingbaserede opdragelse ligner sgu Den sorte skole til sammenligning. De #småkongerogdronninger #trorklodendrejeromdem #heldoglykke i den virkelige verden!


Er din bestyrelse? digital nok?

 

Jeg forbinder virksomheder med digitale kandidater
Ring 53 65 01 55

Business Plan

Writing A-Z

 
FREE COURSE
(Valued at $250)
 

Learn all you need in order to create a

stellar business plan for your endeavor!

Ring og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.

45 53 65 01 / pt@pernillethorslund.com