IKKE SE...OG IKKE RØRE - Farvel sidste bastion


I dag var jeg i en elektronikbutik (!!)...og havde to forskellige oplevelser; den ene oplevelse var 5-stjernet, den anden kunne knapt nok trække 1 stjerne: Først ville jeg gerne se en højtaler i en bestemt farve i "virkeligheden", dvs. jeg kunne godt tænke mig at se varen fysisk, ude af emballagen....MEN det kunne ikke lade sig gøre (varen var udstillet i turkis, og jeg ville gerne se den i en anden farve). "Vi kan/må ikke åbne æsken, men du kan købe den med hjem, også returnere den hvis ikke du vil have den". Jeg skulle altså købe den, gå ned i min bil, åbne æsken, også hvis ikke jeg brød mig om farven, så kunne jeg komme ind med den igen! DER røg et af de sidste kort traditionel retail havde at byde på, altså det her med at få lov at se og røre ved varen..... Nå men jeg skulle også have en ny printer....og her var sagen heldigvis en anden...for da jeg stod med den, spurgte jeg den unge mand om vi lige skulle tjekke pricerunner....og uden alt formeget bøvl, gik han på nettet og matchede prisen (der viste sig at være 313 kr. billigere et andet sted). Så det endte semi-lykkeligt....og jeg valgte en helt anden højtaler....en der var udstillet som jeg faktisk kunne både se og mærke på.. #Elgiganten


Er din bestyrelse? digital nok?

 

Jeg forbinder virksomheder med digitale kandidater
Ring 53 65 01 55

Business Plan

Writing A-Z

 
FREE COURSE
(Valued at $250)
 

Learn all you need in order to create a

stellar business plan for your endeavor!

Ring og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.

45 53 65 01 / pt@pernillethorslund.com