For meget fokus på digitaliseringen?


Billedet viser min mor og min søn i en "IT-session". Jeg elsker begges ansigtsudtryk. I jeg ved han kan lære hende en masse på mange områder....men jeg ved også at hun allerede har lært ham en masse ting, værdier etc. som vi ikke må glemme i vores (ensidige) fokusering på digitale evner. Husker vi på at værdsætte de kundskaber der kun kommer med alderen? Hvad med livserfaring? #someskillscomewithlife

UK:

My son and my mother in a "IT-session". Love their expressions. I know he can teach her a lot in many areas.....but I also know that she has learned him a lot of which we must not forget to value. We focus a lot (too much?) on digital skills today.... What about life experience? #someskillscomewithlife


Er din bestyrelse? digital nok?

 

Jeg forbinder virksomheder med digitale kandidater
Ring 53 65 01 55

Business Plan

Writing A-Z

 
FREE COURSE
(Valued at $250)
 

Learn all you need in order to create a

stellar business plan for your endeavor!

Ring og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.

45 53 65 01 / pt@pernillethorslund.com