Nu skal der styr på digitaliseringen!

En klassisk bestyrelse har styr på strategi, finans og det legale.....og det SKAL der jo være styr på. Men desværre er det ikke længere nok til at sikre en virksomhed en god og stabil fremtid. Nedenstående analyse får mig i den grad til at blive nervøs for vores virksomheders konkurrenceevne og fremtid.

Kun lidt over 20% mener, at de har tilstrækkelige digitale kompetencer i bestyrelsen - og kompetencerne indenfor salg/markedsføring og IT ligger ikke imponerende meget højere. Måske er det tid til at give sin bestyrelse et digitalt eftersyn, nye kompetencer eller et nyt medlem eller to?


Er din bestyrelse? digital nok?

 

Jeg forbinder virksomheder med digitale kandidater
Ring 53 65 01 55

Business Plan

Writing A-Z

 
FREE COURSE
(Valued at $250)
 

Learn all you need in order to create a

stellar business plan for your endeavor!

Ring og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.

45 53 65 01 / pt@pernillethorslund.com