Når eksekvering ødelægger ideen

Rigtig god ide - der bliver eksekveret ihjel! Her den anden dag bestiller jeg en pakke; får en ordrebekræftelse fra virksomheden, og efter et par dage modtager jeg SMS fra PostDanmark (der nok burde underskrive sig som PostNord), om pakken bliver leveret 8/11.

Pakken bliver IKKE leveret 8/11! Jeg venter, jeg ulejliger naboerne og ringer til PostNords kundeservice - og er nervøs over om pakken kunne være blevet nuppet ude foran min dør....også hos Kundeservice får jeg så sandheden: SMSen autogenereres når pakken scannes et bestemt sted på postcentralen, og har intet med den konkrete levering at gøre!

Et godt eksempel på en rigtig god og kundeorienteret ide, der bliver ødelagt i eksekveringen. Så husk ideen er ikke bedre end eksekveringen.... #Postdanmark #customerjourney (gone wrong) #wasteoftime


Er din bestyrelse? digital nok?

 

Jeg forbinder virksomheder med digitale kandidater
Ring 53 65 01 55

Business Plan

Writing A-Z

 
FREE COURSE
(Valued at $250)
 

Learn all you need in order to create a

stellar business plan for your endeavor!

Ring og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.

45 53 65 01 / pt@pernillethorslund.com