Skal man have en digitalstrategi?

En analyse lavet af Huset Markedsføring viste, at kun 20% af de adspurgte virksomheder har en digital strategi.

Men skal man have en digital strategi?

Hvis du spørger mig, så er svaret "nej". Men man skal have en strategi der tager højde for det samfund vi lever i, og det er i høj grad gennemsyret af digitale muligheder.

Man skal i sin strategi tage højde for digitaliseringen af samfundet, og på den måde inkludere det i sin overordnede strategi.

Jeg tror det er vigtigt, at vi som samfund får gjort op med alle de kasser og siloer vi har en tendens til at skabe. En kasse til dit og en til dat, vi skal i højere grad få ting til at flyde og gå i symbiose med hinanden snare end at adskille dem. På den måde får vi en strategi der tager højde for de muligheder digitaliseringen giver både i produktionen og i samspillet med forbrugerne. En digitalstrategi vil jo ikke nødvendigvis gavne eksempelvis vores kunder, kun hvis den strækker sig ud over det digitale og favner bredt og i alle touchpoint med forbrugerne - også er det jo ikke længere en digitalstategi, men "bare" en strategi. Så drop de der digitale strategier og integrer det digitale i jeres almindelige strategiarbejde, jeg lover det vil gavne mere.


Er din bestyrelse? digital nok?

 

Jeg forbinder virksomheder med digitale kandidater
Ring 53 65 01 55

Business Plan

Writing A-Z

 
FREE COURSE
(Valued at $250)
 

Learn all you need in order to create a

stellar business plan for your endeavor!

Ring og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.

45 53 65 01 / pt@pernillethorslund.com