Digitale kompetencer i bestyrelsen?

Contemporary Boardroom

Digitaliseringen har været på agendaen i en årrække. Stadig flere steder i organisationerne har digitaliseringen en afgørende betydning for den fortsatte vækst. Nye forretningsmodeller dukker op fra ukendte vinkler fra den ene dag til den anden, og vender markeder op og ned.

I mange virksomheder er der derfor behov for en digital kompetence på højeste niveau for at få en ekstra dimension omkring digitalisering på forretningsområderne. Med min baggrund kan jeg, være til hjælp og gavn for virksomheder, der har indset at digitalisering , brug af data, kundeorientering, online osv. har en stor indflydelse på den måde deres virksomhed skal drives i fremtiden.

#digitalbestyrelser

Er din bestyrelse? digital nok?

 

Jeg forbinder virksomheder med digitale kandidater
Ring 53 65 01 55

Business Plan

Writing A-Z

 
FREE COURSE
(Valued at $250)
 

Learn all you need in order to create a

stellar business plan for your endeavor!

Ring og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.

45 53 65 01 / pt@pernillethorslund.com