Hvem er jeg? 

Jeg er selvstændig digital rådgiver og strategisk rådgiver. Jeg er bestyrelsesmedlem PenSam Bank A/S, PenSam Forsikring samt hos TMC Nordic.

 

Min baggrund er senest fra Google og YouTube, L´Oreal og SCA/Essity (Liberesse, Libero og Tena) samt bureaubranchen; Kunde&Co og BBDO Cph.

Min omdrejningspunkt er commercial udnyttelse af digitaliseringen, både i perfomance og branding.  Jeg  hjælper virksomheder med at sikre maksimal udnyttelse af digital tilstedeværelse. 

 

Hvorfor brænder jeg for det?

Kunden skal i centrum, det har vi altid vidst, men det er ikke altid lige til. Jeg hjælper jer med at formulere jeres formål og kundeløfter - OG sikrer, at I gør hvad I lover i alle touch points. 

Jeg tror på, at traditionel reklame kan ændres ved hjælp af relevans, data og indsigt til være en både ønsket og elsket del af kommunikationen mellem afsender og modtager. Jeg har set digitale strategier -  der rigtigt udført - er en yderst effektiv vej til, at mange virksomheder når både deres mål og nye højder for vækst. 

Jeg brænder for, at nå mål der sættes. Jeg er ambition og vedholdende på mine kunders vegne. 

 

 

Min baggrund?

Jeg er uddannet fra CBS med en HD-Afsætningsøkonomi 2000 og suppleret med en HD-Organisation og ledelse i 2002. Dertil har jeg en række kurser i organisation og ledelse fra Munchen,  CEPED i Fontainebleau. Senest har jeg bestyrelse uddannelser fra CBS Executive. 

Jeg har arbejdet med marketing i en årrække, i mediebranchen senest hos Google og YouTube, som Nordic Head of Branding, tidligere som Nordisk Digital Direktør hos L´Oreal. 

Inden jeg kom til L´Oreal havde jeg gennem en årrække ansvaret for Libero Klubben hos SCA (et omfattende loyalitetsprogram henvendt til nybagte familier med mere end 500.000 medlemmer). Her havde jeg ansvaret for Kundeservice funktionen i fire lande, for alt digitalt og CRM. 

 

En del af min karriere har jeg brugt i reklamebranchen, her har jeg arbejdet først for Kunde & Co. og siden for BBDO. Mine barnesko trådte jeg hos Euroman og siden kom Eurowoman til. 

 

 

Pernille Thorslund -  53 65 01 55

Strategisk og digital rådgivning.